רוצים לקבל עדכונים וחדשות לגבי כל מה שחם בעולם המיילים? מחכים לכם במרחק לחיצה

אחסון אתרים ללא הגבלה במחיר זול

MediaMail » אחסון אתרים ללא הגבלה במחיר זול

במאמר הזה נלמד אילו חברות אחסון אתרים מציעות חבילות אחסון נדיבות ללא הגבלות משמעותיות כך שנוכל לאחסן כמות גדולה של אתרים על גבי השרת מבלי לשלם עלויות גבוהות.

בנוסף ננסה להבין האם בכלל יש דבר כזה אחסון אתרים ללא הגבלה או שמרבית חברות האחסון שמציעות את זה מרמות אותנו? התשובה כאן הולכת להפתיע אתכם (-:

אחסון אתרים ללא הגבלה

איך לבנות אתר בחינם בשעה וחצי?

יש לי הצעה מעניינת עבורך, יצרתי הדרכה מלאה של למעלה משעה וחצי שתלמד אותך איך לבנות אתר מ-0 בחינם כולל רכישת אחסון ודומיין. נשמע מעניין? אשמח לשלוח לך אותה למייל.

אחסון אתרים מומלץ ללא הגבלת משאבים

בין אם מדובר על אחסון אתרי וורדפרס, אחסון בענן או אחסון שיתופי במידה לפני שאנחנו בוחרים להעלות אתר לאוויר ואנחנו מחפשים שרת אחסון איכותי המאפשר לקבל כמות משאבים גדולה במחיר משתלם יש כמה דברים שכדאי לדעת.

מתחת נוכל לראות את מרבית חברות האחסון הפופולריות שלא מגבילות את כמות האתרים שאנחנו יכולים לאחסן על גבי החבילה שאנחנו רוכשים (או מגבילים בצורה נדיבה).

ולפני כל בחירת חברת אחסון מומלץ לצפות בסרטון הבא ולהבין כמה מהטריקים יש למרבית חברות האחסון הפופולריות.

בחירת אחסון אתרים מומלץ וזול (טיפים וטריקים שחשוב להכיר)

בחירת אחסון אתרים מומלץ וזול (טיפים וטריקים שחשוב להכיר)

השוואת חברות אחסון עם הרבה משאבים

מתחת יש לכם את מרבית חברות האחסון עם כמות משאבים גדולה וללא הרבה הגבלות בלתי נראות.

קלאודוויז (Cloudways) - אחסון אתרים מומלץ בענן (ללא הגבלת אתרים)

בשנים האחרונות האחסון של קלאודוויז הפך להיות אחד האחסונים הכי פופולריים לבוני אתרים ובעלי עסקים שרוצים לאחסן את האתר על גבי שרת עם כמות משאבים גדולה שגם נטען מהר ומקבל ציוני מהירות טובים.

האחסון של Cloudways הוא אחסון בענן על גבי השרתים המובילים ביותר בעולם (אמזון, גוגל ודיגיטל אושן). אנחנו מקבלים את היכולת לבחור באיזה ספק אחסון אנחנו רוצים להתקין את האתר ומעבר לכמות המשאבים של השרת אין הגבלת אתרים.

חשוב לציין שלמרות זה שאין הגבלת אתרים או הגבלות אחרות (מדובר על VPS ככה שיש לנו שליטה מלאה) ההגבלות שלנו באחסון הם ההגבלות הזיכרון, המעבד ונפח האחסון, כך שאם אנחנו בוחרים שרת עם משאבים נמוכים לא נוכל לאחסן כמות גדולה של אתרים.

האחסון הזה מומלץ למי שרוצה שהאתר שלו ייטען בצורה מהירה על גבי השרתים הטובים והמהירים ביותר בעולם. נכון להיות למי שמוכן לשלם קצת יותר – מבין האפשרויות הקיימות זה האחסון המומלץ ביותר.

קורס קלאודוויז - אחסון אתרים בענן - מדריך/קורס לאחסון אתרים ב-Cloudways מ-א' ועד ת'

קורס קלאודוויז - אחסון אתרים בענן - מדריך/קורס לאחסון אתרים ב-Cloudways מ-א' ועד ת'

קופון 30% הנחה ל-3 חודשים: YOCHAY

אחסון הוסט הרמדה - אחסון שיתופי ללא הגבלת משאבים

אם אנחנו מסתכלים על אחסונים שיתופיים (אחסון שמחלק את כמות המשאבים על גבי הרבה מאוד משתמשים בשרת) אז אחד האחסונים הטובים ביותר שיצא לי להכיר בזמן פרסום המאמר הוא הוסט הרמדה.

באחסון של Hostarmada נוכל לקבל בעלות של כמה דולרים בודדים אחסום עם מעבד 6 ליבות, זיכרון של 6 גיגה, גיבויים ל-21 ימים, נפח דיסק של 40GB, ותמיכה מעולה 24/7. למי שלא מבין מה הנתונים האלו אומרים אז חשוב להבין שזאת חבילה מאוד נדיבה.

נכון להיום מדובר על אחסון מצוין עם כמות משאבים שלא נקבל באף אחסון אחר בכמה דולרים (גם אם אומרים לכם שזה ללא הגבלה) ואם אתם מחפשים אחסון אתרים זול וגם איכותי אז זאת יכולה להיות הבחירה הטובה למרבית בעלי העסקים ובוני האתרים.

מהניסיון שלי אפשר בממוצע לאחסן על האחסון הזה באזור של 10 אתרים כל עוד כמות הכניסות היא לא גדולה במיוחד.

פאסט קומט - אחסון שיתופי מעולה (שהקטין משאבים לאחרונה)

את האחסון של פאסט קומט אהבתי מאוד ויצא לי לאחסן על האחסון הזה כמעט 30 אתרים על גבי 4 חבילות אחסון שונות. במשך כמעט 5 שנים עבדתי בעיקר עם האחסון הזה והייתי מאוד מרוצה ממה שקיבלתי (במיוחד מהתמיכה שלהם).

מדובר על שרתים יציבים שאין להם כמעט נפילות ותמיכה ברמות הכי גבוהות שאפשר למצוא גם בארץ וגם בחו"ל. לאחסון הזה יש חבילות אחסון במחירים נמוכים במיוחד וברמות שונות ובאופן יחסי למתחרים גם ממש מומלץ.

ויחד עם ההמלצה החמה עליהם חשוב גם לציין שכמות המשאבים שהם מציעים היום היא יותר נמוכה מפעם והם הוסיפו גם הגבלות חבויות שבעבר לא היו קיימות. זה אומר שמה שעבד לי ב-5 שנים האחרונות כבר לא עובד ואי אפשר לאחסן עליהם כמות גדולה של אתרים ולצאת מזה בשלום.

אני עדיין ממליץ עליהם בחום לאתרים קטנים שלא לוקחים הרבה משאבים אבל באתרים גדולים עם הרבה כניסות מומלץ לנסות במקום את קלאודוויז (למי שרוצה את הכי טוב) או את הוסט הרמדה (למי שנמצא בתקציב נמוך).

הוסטינגר - אחסון אתרים זול כמעט ללא הגבלות (או לפחות זה מה שהם אומרים)

עד לא מזמן האחסון של הוסטינגר היה נחשב האחסון הזול והמשתלם ביותר, אבל ככל שהזמן עבר וככל שהם בנו לעצמם שם והפכו לאחת החברות הפופולריות ביותר לאחסון אתרים הם גם העלו מחירים והוסיפו קצת הגבלות.

במרבית חבילות האחסון של הוסטינגר אפשר למצוא חבילות אחסון שיאפשרו לכם לאחסן מאות אתרים על גבי השרת ועלויות נמוכות של כמה דולרים בודדים.

יחד עם ההבטחה שאפשר לאחסן 100-300 אתרים חשוב להבין שבפועל באף אחד מהאחסונים שהצגתי כאן לא ניתן לאחסן 100 אתרים על שרת אחד, במרבית המקרים לאחר 8-10 אתרים גם באחסונים הטובים השרת יקרוס.

אחד החסרונות המשמעותיים של הוסטינגר הוא הגבלות לכל מיני פונקציות ופעולות שאפשר לבצע באחסוני אתרים אחרים. אני עובד הרבה עם קוד בפיתוח אישי והייתה לי התנגשות של הקוד בהוסטינגר בגלל חסימות של כל מיני פונקציות שם.

מדובר על אחסון טוב אבל פחות מומלץ למי שעובד עם קוד בפיתוח אישי (כמוני).

קופון הנחה: YOCHAY

ג'טסרבר - אחסון ישראלי ללא הגבלת משאבים

אחד האחסונים היחידים בארץ שמאפשר לאחסן כמות גדולה של אתרים ללא הגבלה הוא האחסון של ג'טסרבר. כמובן שיש עוד המון אחסונים ישראליים מומלצים כמו uPress ו-Vangus אבל להם בדרך כלל יש הגבלות לכמות האתרים שאפשר להתקין.

מהתנסות אישית מדובר על אחסון איכותי עם תמיכה ברמה גבוהה, ולמרות שאני פחות אוהב אחסונים ישראליים (כי אנחנו משלמים להם יותר ומקבלים פחות משאבים) אם האנגלית שלכם ברצפה ואתם מחפשים אחסון ישראלי ללא הגבלת משאבים Jetserver היא בחירה לא רעה שכדאי לכם להכיר.

האם יש דבר כזה אחסון ללא הגבלה משאבים?

לצערנו אין דבר כזה אחסון ללא הגבלה, ובתור התחלה הדבר הראשון שצריך להבין זה מהם המשאבים שהאחסון מציע לנו כאשר אנחנו רוצים לאחסן בחבילת האחסון כמות גדולה של אתרים.

ברגע שאנחנו רוכשים שרת אחסון אנחנו מקבלים כמה סוגים של משאבים שצריך להכיר:

  • כמות אתרים שאפשר לאחסן
  • נפח תעבורה מותר
  • שטח אחסון
  • כמות ליבות של המעבד
  • גודל זיכרון
  • ועוד כל מיני נתונים נוספים

ככל שהשרת שלנו יותר חזק מבחינת המשאבים כך כמות האתרים שנוכל לאחסן עליו מבלי שהוא יקרוס תהיה גדולה יותר.

לצורך הדוגמה אם המעבד של השרת והזיכרון יחסית נמוכים אז גם אם כתוב שאנחנו יכולים לאחסן על חבילת האחסון 200 אתרים האתרים שלנו יקרסו ברגע שנאחסן בפועל 5-10 אתרים שמקבלים כמות כניסות גדולה.

למעשה מהניסיון האישי שלי במרבית המקרים שאחסונים טוענים שהם מספקים כמות משאבים ללא הגבלה בדרך כלל הם יספקו פחות משאבים מאחסון שמציג את המשאבים על גבי חבילות האחסון שלו.

וזה אומר שהנושא של אחסון ללא הגבלה במרבית המקרים הוא תרמית וכדאי להימנע מאחסונים ללא הגבלה של משאבים.

לסיכום - האם לבחור אחסון ללא הגבלה?

לאחר שניסיתי את רוב חברות האחסון במשך הרבה מאוד שנים תוך כדי שאני מאחסן למעלה מ-40 אתרים ששייכים לי (וגם אתרים נוספים של לקוחות) אני יכול להגיד מניסיון שאחסון ללא הגבלה הוא תרמית.

ב-90% מהמקרים כשניסיתי לאחסן באזור של 10 אתרים על גבי אחסון ללא הגבלה או אחסון שמציע 100 אתרים או יותר האחסון הפסיק לעבוד מהר מאוד (בדרך כלל בתוך שבועות) ואני הייתי צריך לעבור לאחסון אחר.

עדיף לבחור אחסון שמציג את ההגבלות שלו ביחד עם מחיר וחבילות האחסון וכדאי גם להכיר את כמות המשאבים שהאתרים שלכם לוקחים (גודל האתר, כמות כניסות וכו'…) על מנת שתוכלו לבחור את האחסון שיתאים לכם בצורה הטובה ביותר.

אם יש לכם אתר אחד או שתיים אז גם אחסון שיתופי ללא הגבלה יכול להספיק אבל באתרים גדולים שלוקחים הרבה משאבים בדרך כלל נצטרך אחסון בענן או אחסון VPS שיודע לעמוד בעומסים גדולים יותר.

מרבית האחסונים במאמר מומלצים אבל אף פעם אל תצפו לאחסון אתרים ללא הגבלה כי זה פשוט לא קיים.

עוד לא צפיתם בהדרכה? זה בחינם!

 אני רוצה ללמד אתכם לבנות אתר אחד בחינם. מדובר על הדרכה של למעלה משעה וחצי שבה אני אלמד אותך מ-0 לבנות אתר כולל רכישת אחסון ודומיין. לקבלת ההדרכה למייל באופן מיידי יש להשאיר פרטים מתחת.

אם אהבתם את המדריך ואתם רוצים לשתף אותו ניתן לעשות זאת על ידי לחיצה על כפתורי השיתוף מתחת:

כלי נגישות